SuperTræneren gør
matematik til en leg

SuperTræneren er et adaptivt værktøj, der med elementer af gamification og tilpasning af sværhedsgrad vil lade eleverne føle succes og motivere dem til at løse matematikopgaver. Også når de har fri.

Derfor vil eleverne elske SuperTræneren

Adaptiv læringsalgoritme

SuperTræneren er adaptiv og baseret på en læringsalgoritme. Det betyder, at den tilpasser indholdet til den enkelte elevs aktuelle niveau og stiller opgaver, der svarer til elevens kompetencer og fremskridt.

Følelse af succes

Opgaverne er bygget op omkring gamification, hvor eleven kan opnå stjerner og medaljer. SuperTræneren stræber efter, at eleven løser 80 pct. af opgaverne korrekt. Det vil give eleven en følelse af succes.

Differentieret læring

Det adaptive værktøj kan differentiere læringen, da det trækker på MatematikFessors kæmpe opgavebase med 1,3 mio. unikke opgaver. Det sikrer, at eleverne får de rigtige udfordringer hver gang.

Gamification skaber motivation

Eleverne får point og stiger i levels, når de svarer rigtigt. De kan vælge forskellige temaer og opnå medaljer ved at løse opgaver på tid eller få et antal rigtige svar i træk. Det skaber motivation og gør matematik til en leg.

Stærke fordele for dig som lærer

Statistik giver fagligt overblik

Den avancerede visning i SuperTræneren giver dig et hurtigt overblik, så du kan følge elevernes faglige progression i forskellige emner. Det betyder, at du kan målrette indhold, du planlægger til den enkelte elev, og anvende det til elevfeedback.

Fokus på det enkelte barn

Du kan hurtigt og enkelt sætte dine elever i gang med at arbejde selvstændigt i klassen eller hjemme. SuperTræneren autoretter opgaverne og giver eleverne øjeblikkelig feedback. Den tid, du sparer, kan du i stedet bruge på at fokusere på det enkelte barn.

Hjælp lige ved hånden

Portalens 1.200 videolektioner gør det nemt at understøtte elevernes læring på egen hånd. Alle opgaver i SuperTræneren er tilknyttet videolektioner, som forklarer stoffet og guider eleverne gennem de matematiske udfordringer.

supertræneren fordele for dig som lærer

Statistikkerne med indsats og resultater er rigtig gode til de svage elever, men jeg ser det også som et stærkt redskab til de dygtige elever, fordi billedet er så nuanceret. Det fremgår tydeligt, at der faktisk er nogle områder, et 12-tals barn også kan træne, og det er ofte en øjenåbner for både elev og forældre

Anders Bentzen, Matematiklærer på Hornslet Skole

anders-bentzen

Bliv introduceret for SuperTræneren

I denne introduktion vil du få vist SuperTrænerens brugerflade og dens mange funktioner for både lærere og elever.

Har du lyst til at prøve kræfter med SuperTræneren, kan du få en prøveperiode i 30 dage til hele skolen.

Det kræver blot, at du kontakter den markedskonsulent, der hører til din kommune.

Du kan også udfylde formularen og blive kontaktet hurtigst muligt og senest inden for 2 hverdage.

Det kan du og eleverne også bruge SuperTræneren til

Daglig træning

SuperTræneren er ideel til daglig træning for at vedligeholde et stærkt matematisk fundament. Du kan sidestille det med danskundervisningens 20 minutters daglige læsning. Eleverne kan arbejde selvstændigt med opgaverne, når det passer dem.

Ansvar for egen læring

SuperTræneren hjælper den enkelte elev med at træne sine færdigheder og vedligeholde eller øge sin regnehastighed. Samtidig kan en aktivitet som SuperTrænerkontrakten motivere eleven til at sætte mål og tage ansvar for egen læring.

Styrket skole/hjem-samarbejde

SuperTræneren er fantastisk som opfølgende redskab i forbindelse med skole/hjem-samarbejdet. Eleven kan efterfølgende træne specifikke emneområder, og du kan involvere forældrene i elevens arbejde og fremskridt.

supertrneren_ikon

Få et smugkig i hvordan
du arbejder med SuperTræneren

Statistik og indstillinger i SuperTræneren

Planlæg indhold fra SuperTræneren

Få en 30 dages prøveperiode

Udfyld og vælg, hvad du ønsker en prøveperiode på. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest inden for 2 hverdage.

Vær opmærksom på, at en prøveperiode KUN er relevant for dig, der er matematiklærer eller anden fagperson. Er du elev eller forælder, henviser vi til, at du tager kontakt til skolens matematiklærer.

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, FessorsFokus, hvor du får tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.


Måske er det her også relevant for dig