SuperTræneren gør matematik til en leg

SuperTræneren er et adaptivt værktøj, der tilpasser indholdet til den enkelte elevs aktuelle niveau. Med elementer af gamification og tilpasning af sværhedsgrad lader den eleverne føle succes og motiverer dem til at løse endnu flere matematikopgaver. Også når de har fri.

Stærke fordele for dig som lærer

Den avancerede visning giver dig et hurtigt overblik, så du kan følge elevernes faglige progression i forskellige emner. Det betyder, at du kan målrette indhold, du planlægger til den enkelte elev, og anvende det til elevfeedback.

Du kan hurtigt sætte dine elever i gang med at arbejde selvstændigt i klassen eller hjemme. SuperTræneren autoretter opgaverne og giver øjeblikkelig feedback. Den tid, du sparer, kan du i stedet bruge på at fokusere på det enkelte barn.

Portalens 1.200 videolektioner gør det nemt at understøtte elevernes læring på egen hånd. Alle opgaver i SuperTræneren er tilknyttet videolektioner, som forklarer stoffet og guider eleverne gennem de matematiske udfordringer.

SuperTræneren tilpasser sværhedsgraden til elevens niveau og motiverer til at traene flere matematikopgaver

Derfor vil eleverne elske SuperTræneren

Adaptiv læringsalgoritme

SuperTræneren er adaptiv og baseret på en læringsalgoritme. Det betyder, at den tilpasser indholdet til den enkelte elevs aktuelle niveau og stiller opgaver, der svarer til elevens kompetencer og fremskridt.

Differentieret læring

Det adaptive værktøj kan differentiere læringen, da det trækker på MatematikFessors kæmpe opgavebase med 1,3 mio. unikke opgaver. Det sikrer, at eleverne får de rette udfordringer hver gang.

Følelse af succes

Eleverne får point og stiger i levels, når de svarer rigtigt på spørgsmålene. SuperTræneren stræber efter, at eleven løser 80 pct. af opgaverne korrekt og bliver udfordret samtidig . Det vil give eleven en følelse af succes.

Gamification skaber motivation

Opgaverne er bygget op omkring gamification, der ofte skaber motivation. Eleverne kan vælge forskellige Fessortemaer og opnå stjerner og medaljer. Fx når de løser opgaver på tid eller får et antal rigtige svar i træk.

Bliv introduceret for SuperTræneren

I denne introduktion vil du få vist SuperTrænerens brugerflade og dens mange funktioner for både lærere og elever.

Har du lyst til at prøve kræfter med SuperTræneren, kan du få en prøveperiode i 30 dage til hele skolen.

Det kræver blot, at du kontakter den markedskonsulent, der hører til din kommune. Du kan også udfylde formularen og blive kontaktet hurtigst muligt og senest inden for 2 hverdage.

Det kan du og eleverne også bruge SuperTræneren til

Daglig træning

Den er ideel til daglig træning for at vedligeholde et stærkt matematisk fundament. Du kan sidestille det med danskundervisningens 20 minutters daglige læsning. Eleverne kan arbejde selvstændigt med opgaverne, når det passer dem.

Ansvar for egen læring

SuperTræneren hjælper den enkelte elev med at træne sine færdigheder og vedligeholde eller øge sin regnehastighed. Samtidig kan en aktivitet som SuperTræner-kontrakten motivere eleven til at sætte mål og tage ansvar for egen læring.

Styrket skole/hjem-samarbejde

SuperTræneren er fantastisk som opfølgende redskab i forbindelse med skole/hjem-samarbejdet. Eleven kan træne specifikke emneområder, og du kan involvere forældrene i elevens arbejde og fremskridt.

Få et smugkig i hvordan du arbejder med SuperTræneren

Afspil video
Afspil video

Få en 30 dages prøveperiode

Udfyld og vælg, hvad du ønsker en prøveperiode på.
Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest inden for 2 hverdage.

Vær opmærksom på, at en prøveperiode KUN er relevant for dig, der er matematiklærer eller anden fagperson. Er du elev eller forælder, henviser vi til, at du tager kontakt til skolens matematiklærer.

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, FessorsFokus, hvor du får tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.