fbpx

Hvad er SuperTræneren?

SuperTræneren er et stærkt, adaptivt værktøj med en opgavebase på over 2.000.000 unikke spørgsmål og 2.000 hjælpevideoer, der understøtter elevernes læring. Hver dag besvarer de danske skoleelever en halv million spørgsmål i SuperTræneren.

SuperTræneren er et tilkøb til dig, som allerede har abonnement på MatematikFessor.

Du har mulighed for at prøve SuperTræneren i 30 dage!

Stærke fordele for dig og dine elever

Differentieret læring

SuperTræneren gør det muligt for dine elever at træne matematik på det niveau, hvor de er fagligt. Med 100% differentiering af opgaverne får de enkelte elever de helt rigtige udfordringer – hver gang. Systemet tilpasser spørgsmålene til elevernes aktuelle niveau og udfordrer dermed eleverne inden for de forskellige emner ud fra egne faglige forudsætninger og på tværs af klassetrin.

Made by flaticon

Daglig træning

Brug SuperTræneren som pendant til danskundervisningens 20 minutters daglige læsning – som lærer kan du nemt og enkelt sætte dine elever i gang med at arbejde selvstændigt. Opgaverne er autorettende og sparer dermed tid for dig som lærer. Brug SuperTræneren til at give lektier for hjemme eller som et stærkt redskab i skolen til at differentiere undervisningen.

Avanceret statistik

Det er let for dig som lærer at følge med i dine elevers faglige fremskridt via det digitale lærerværelse. Det giver dig mulighed for let at identificere elevernes faglige niveau inden for forskellige matematiske emner og sætte målrettet ind individuelt eller over for klassen som helhed.

Succes på succes

Opgaverne i SuperTræneren er bygget op omkring et belønningssystem, hvor eleverne kan opnå stjerner og medaljer. Det gør SuperTræneren til et sjovt og motiverende værktøj for dine elever, der får passende udfordringer og begejstres ved kontinuerligt at bygge succes på succes.

Et stærkt, adaptivt værktøj – læs mere om, hvordan du kan
planlægge din undervisning med SuperTræneren

Differentieret undervisning

Adaptivitet baseret på egen læringsalgoritme

SuperTræneren finder selv den enkelte elevs niveau og stiller opgaver, der svarer til elevens kompetencer og fremskridt. SuperTræneren er udviklet af MatematikFessor og baseret på vores egen læringsalgoritme, der testes løbende af forskere fra DTU. SuperTræneren udvikles kontinuerligt baseret på Big Data og vores samarbejde med forskningsverdenen.

2.000.000 unikke matematikspørgsmål

Et væld af opgaver

For at adaptivitet skal virke optimalt, skal der være en stor opgavebase – SuperTræneren trækker på over 2 millioner unikke opgaver fra 0. til 10. klasse.

2.000 hjælpevideoer

Hjælp lige ved hånden

Lærerne kan bruge videoerne til at understøtte elevernes læring på egen hånd og som flipped classroom. Eleverne kan få læst opgaverne op og få hjælp af mere end 2.000 videoer. Videoerne forklarer eleverne de enkelte typer opgaver og forbedrer således træningseffekten. Når Fessor tegner og fortæller ’live’, føler eleverne sig trygge og bliver motiveret. Du kan se et eksempel på en hjælpevideo her

Gamification

Gør matematikken til en leg

Eleverne får point og stiger i levels, når de svarer rigtigt på spørgsmålene. De kan vælge forskellige temaer og opnå medaljer ved at løse opgaver på tid eller få et antal rigtige svar i træk. Det motiverer til at gøre mere og blive bedre. Det gør det sjovt at lære matematik.

Få SuperTræneren til din skole

Skriv til salg@edulab.dk
eller kontakt vores sælgere direkte her.

Vi er stolte af vores samarbejde med forskningsverdenen!

dtu
learnt-dtu
dabai-logo
aarhus-universitet
ku_co_dk_h

                               
                Opret en
                prøveperiode her
 
 
close-link