Samarbejdspartnere

I EduLab samarbejder vi med flere forskellige virksomheder og organisationer. Tryk på logoerne for at læse mere – og tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i et samarbejde.

Bog & idé

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde med mere end 100 butikker landet over.
Her forhandles Fessors Matematikhæfter i en serie med seks forskellige spændende hæfter til førskolebørn og børn i indskolingen.

Læs mere om Bog & idé

Aalborg Universitet

EduLab har indgået et spændende samarbejde med Aalborg Universitet – Medialogi. Her forskes der i anvendelsen af nye teknologier såsom Virtual Reality og Augmented Reality.

Læs mere om Aalborg Universitet

Vækstfonden

Vækstfonden er statens uafhængige finansieringsfond med visionen om at yde et markant bidrag til innovation og vækst i danske virksomheder ved at stille kapital og kompetencer til rådighed. Vækstfondens millioninvestering i EduLab er et stort skridt på vejen til at udbrede vores matematikportal internationalt.

Læs mere om Vækstfonden 

True North

True North blev grundlagt i 2006 af Nicolai Moltke-Leth i håbet om at forbedre unges livkvalitet. I takt med, at True North fortsat vokser, planlægger de at gøre endnu mere af deres forskning og pædagogik tilgængelig for skoler og uddannelsesinstitutioner. Det gør de, fordi True North ønsker at støtte den fortsatte forbedring af uddannelse, både i Danmark og i resten af verden.

Læs mere om True North 

Gonge Danmark

Gonge Danmark bygger på viden…Vi brænder for det!.  Produktsammensætningen er større end nogensinde, dækkende fra matematik i bevægelse, sprog og inklusionsmaterialer til opbevaringsmøbler og udstillingsplancher.

Læs mere om Gonge Danmark 

God i skolen

God i skolen har en tilgang, som er forankret i hjemmet og i familien, det er her styrken ligger. Brug God i Skolen til, at give en lærers overblik over, hvad der virker i skolen. Til, i samarbejde med forældre, at sætte mål for barnet og nå dem. Eller til at hjælpe familien med at lave nogle rammer for børnene som styrker de personlige egenskaber, som er vigtige i skolen.

Læs mere om God i skolen

learnT DTU – Centre for Digital Learning Technology

learnT DTU – Centre for Digital Learning Technology – er Danmarks ledende forskningscenter inden for læringsteknologi, digitalisering og læringsevidens. Vi samarbejder med learnT DTU for at blive inspireret af forskningsverdenen og samarbejde vedrørende brugen af vores enorme mængder af data og få det relateret til vores adaptive læringsplatform. Vores mål er at optimere læringseffekten og oplevelsen af samme og dermed gøre verdens børn bedre til matematik.

Læs mere om learnT DTU

Mambeno

Mambeno er Danmarks første og største madplansservice til børnefamilier – med både aftensmad og madpakker.
Mambeno er en service, hvor man hver uge får en fiks og færdig madplan med familievenlige, lækre og nemme retter, der er lige til at gå til. En madplan hvor ingredienserne blev brugt løbende henover ugen, og hvor alt kan købes i et almindeligt supermarked. Og man kan samtidig nøjes med at handle ind en gang om ugen og i øvrigt er sikker på, at ens unger får både fisk og grøntsager.

Læs mere om Mambeno

eyeLearn

EduLab er glade for at være blevet samarbejdspartner med eyeLearn, som er med til at udvide mulighederne med MatematikFessor gennem produktet FessorLøbet.

eyeLearn arbejder med en vision og ønske om at skabe det motiverende og inspirerende læringsmiljø. Med udgangspunkt i nyeste viden om synlig og målbar læring, læringsstile og tydelig kommunikation vil vi være sparringspartner og leverandør på løsninger, til alle der arbejder med læring og undervisning. Vi vil visualisere læringsbudskaber og skabe koblingen mellem traditionel undervisning, digitale muligheder og det fysiske rum – ude som inde.

Læs mere om eyeLearn

Aarhus Universitet

EduLab og Aarhus Universitet har indgået et 4-årigt projektsamarbejde igennem Innovationsfonden.

Læs mere om projektsamarbejdet

Datalogisk Institut Københavns Universitet

EduLab og Datalogisk Institut Københavns Universitet har indgået et 4-årigt projektsamarbejde igennem Innovationsfonden.

Læs mere om projektsamarbejdet

DTU

EduLab og Danmark Tekniske Universitet har indgået et 4-årigt projektsamarbejde igennem Innovationsfonden.

Læs mere om projektsamarbejdet

BørneBasketFonden

EduLab er samarbejdspartner med BørneBasketFonden, da vi gerne vil støtte op om bedre vilkår for bevægelsestilbud for alle børn i Danmark. Det går godt i spænd med vores egen vision om at gøre verdens børn bedre til matematik. Det gør vi dagligt ved at skabe entusiasme om alt, hvad vi laver. Med vores samarbejde ønsker vi at gøre samme for BørneBasketFondens camps, SFO-arbejde og skoleaktiviteter.

Læs mere om BørneBasketFonden

Niels Brock

Niels Brock er en af Danmarks mest innovative handelsskoler. Niels Brock har leveret uvurderlig sparring i forbindelse med udviklingen af vores
ungdomsuddannelse-modul. Læs mere her og find ud af om Niels Brock er et sted for dig.

Læs mere om Niels Brock

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium

Nordsjællands Grundskole og Gymnasium er både en grundskole med international afdeling, gymnasium og HF, der bygger på kundskaber, kvalitet og kreativitet. MatematikFessor samarbejder med NGG på flere områder, herunder nye online tiltag.

Læs mere om Nordsjællands Grundskole og Gymnasium

Greve Nord Projektet

“Boligselskaberne, kommunen og lokalpolitiet vil med projektet samarbejde om en ekstra indsats for at gøre området til et tryggere sted at være. Vi støtter op med matematikfaglighed i og omkring boligområderne for at understrege for børn og unge, at faglighed og flid betaler sig.”

Læs mere om Greve Nord Projektet