Få adgang til alt på MatematikFessor

MatematikFessor er en matematikportal til alle grundskolens klassetrin, som hjælper med at gøre matematikken endnu sjovere og let at gå til. Prøv MatematikFessor og oplev, hvordan du som lærer kan planlægge opgaver og målrette undervisningen til den enkelte elev. Du får også adgang til en stor værktøjskasse, så du effektivt kan differentiere og optimere undervisningen.

Det får du og eleverne

Med MatematikFessor har eleverne mulighed for effektivt at tilegne sig matematiske færdigheder. Den effektive træning frigiver tid til, at de kan anvende matematikken på mere kreative måder både ude som inde. Med portalen kan du og eleverne mere specifikt forvente at få:

SuperTræneren_Lilla

SuperTræneren gør matematik til en leg

Når du tilkøber SuperTræneren, vil du hurtigt opleve, at dens elementer af gamification skaber motivation hos eleverne. Faktisk bliver halvdelen af alle SuperTræneropgaver besvaret uden for skoletiden.

Derudover har det adaptive værktøj mindst 4 stærke fordele, der gør det værd at prøve af:

  • Differentiering af opgaverne, så eleven får de rigtige udfordringer hver gang

  • Du får hurtigt overblik over dine elevers svage og stærke sider og kan handle på det

  • Eleverne har altid mulighed for at få målrettet hjælp til de enkelte opgaver

  • Tilpasning af sværhedsgraden gør at eleverne får en fortsat følelse af succes.

Vi gør det nemt for dig

MatematikFessor, SuperTræneren og GeometriFessor er sat i verden for at gøre verdens børn bedre til matematik. I samarbejde med dig der er matematiklærer, naturligvis. Det er vores store ønske, at du som bruger af MatematikFessor oplever, at portalen gør dit arbejdsliv nemmere.

For at få det fulde udbytte ud af portalen, kræver det, at du sætter dig ind i portalens mange funktioner og muligheder.

Den del hjælper vi dig selvfølgelig også gerne med.

Vi tilbyder derfor gratis Kom godt i gang-kurser og producerer indhold, som kan hjælpe dig og dine kollegaer med hurtigt at blive fortrolige med både MatematikFessor, SuperTræneren og GeometriFessor.

tid-13

Tidsbesparende

Du sparer rette- og forberedelsestid, som du i stedet kan bruge på eleverne.

Inspiration

Du kan få kurser og finde indhold, som hjælper dig til at få mest muligt ud af portalen.

Support

Supportteamet er klar til at hjælpe på mail, telefon og chat alle hverdage kl. 8-15.

Få en 30 dages prøveperiode

Udfyld og vælg, hvad du ønsker en prøveperiode på.
Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest inden for 2 hverdage.

Vær opmærksom på, at en prøveperiode KUN er relevant for dig, der er matematiklærer eller anden fagperson. Er du elev eller forælder, henviser vi til, at du tager kontakt til skolens matematiklærer.

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, FessorsFokus, hvor du får tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.