MatematikForAlle.dk – til dig som forælder

MatematikForAlle.dk gør det nemt at gå til matematikken derhjemme. Med et privatabonnement får dit barn adgang til SuperTræneren, der er et stærkt, adaptivt værktøj. SuperTræneren har en opgavebase på over 2.000.000 unikke spørgsmål til 0. – 10. klasse, og 2.000 hjælpevideoer, der understøtter dit barns læring. Du kan som forælder følge dit barns fremskridt og være med til at motivere dit barns læring.

Abonnement via dit barns skole

Nogle børn har allerede adgang til SuperTræneren via deres skoles abonnement på vores læringsportal MatematikFessor.dk. Er dette tilfældet, kan du ved at oprette en forældreprofil på MatematikForAlle.dk følge med i dit barns fremskridt og sætte udfordringer og belønninger for dit barn. Har dit barns skole abonnement på MatematikFessor, men ikke på SuperTræneren, kan du købe privatabonnement, når du har oprettet en forældreprofil på MatematikForAlle.dk.

Dit barn har mulighed for at prøve SuperTræneren gratis i 30 dage!

Stærke fordele for dit barn

Træning på barnets niveau

SuperTræneren gør det muligt for dit barn at træne matematik på det niveau, hvor barnet er fagligt. Med 100% differentiering af opgaverne får dit barn de helt rigtige udfordringer – hver gang. SuperTræneren er autorettende og tilpasser spørgsmålene til barnets aktuelle niveau. Barnet bliver dermed udfordret og anerkendt på en motiverende måde ud fra barnets eget niveau. SuperTræneren er nem og enkel at gå til.

medaljer-der-motivere

Medaljer der motiverer

Opgaverne i SuperTræneren er bygget op omkring et belønningssystem, hvor dit barn kan opnå stjerner og medaljer. Det gør SuperTræneren til et sjovt og motiverende værktøj for dit barn, der får passende udfordringer og begejstres ved kontinuerligt at bygge succes på succes. Medaljer gør det sjovt at lære og giver dit barn lyst til at lave flere opgaver og blive endnu bedre til matematik.

MatematikForAlle er for dig som forælder

Følg med i dit barns læring

Skab glæde for matematikken hos dit barn

Oversigter viser niveau og fremskridt hos dit barn, og detaljerede statistikker viser, hvor det går godt og mindre godt for dit barn. Følg med og vær med til at motivere dit barn.

Gamification

Gør matematikken til en leg

Barnet får point og stiger i levels, når der svares rigtigt på spørgsmålene. Barnet kan vælge forskellige temaer og opnå medaljer ved at løse opgaver på tid eller få et antal rigtige svar i træk. Det motiverer til at gøre mere og blive bedre.

2.000.000 unikke matematikspørgsmål

Et væld af opgaver

For at adaptivitet skal virke optimalt, skal der være en stor opgavebase – SuperTræneren trækker på over 2 millioner unikke opgaver fra 0. til 10. klasse.

2.000 hjælpevideoer

Hjælp lige ved hånden

Barnet kan bruge de mange videoer til at understøtte sin læring på egen hånd. Barnet kan også få læst opgaverne højt. Videoerne forklarer barnet de enkelte typer opgaver og forbedrer således træningseffekten.

Køb abonnement til SuperTræneren på MatematikForAlle.dk

1 helt års abonnement koster kun 299 kroner

Og husk – har dit barn allerede adgang via sin skole, kan du oprette en gratis forældreprofil på MatematikForAlle.dk og være med til at motivere dit barn!

Hvert år stiller vi 250 fripladser til rådighed for familier, der – uanset årsag – ikke har råd til at købe abonnement på SuperTræneren. Vi mener det alvorligt, når vi siger, at Matematik skal være for alle. Skriv til support@edulab.dk for at søge om friplads.