fbpx

Hvad er MatematikFessor?

MatematikFessor er en online matematikportal til alle klassetrin i grundskolen. MatematikFessor hjælper landets skoler til at gøre matematikken endnu sjovere og let at tilgå. Portalens opgaver tilpasser sig den enkelte elevs faglige niveau, og derudover giver portalen et detaljeret overblik over hver enkelt elevs faglige udfordringer og fremskridt.

MatematikFessor har Danmarks største opgavebase med mere end 2 mio. unikke spørgsmål.

0
Besvarede spørgsmål
0
Sete hjælpevideoer
0
Planlagte undervisningsforløb

Vi tilbyder

Matematik for alle

MatematikFessor er Danmarks mest benyttede digitale fagportal til matematik. 75% af de danske grundskoler benytter portalen i deres daglige undervisning. Portalen har dagligt besøg af flere end 75.000 elever, der tilsammen løser op mod 1,5 mio. opgaver om dagen.

Om du er lærer, elev eller forælder, så klik og læs mere om nogle af fordelene for dig.

Hvem er du?
Lærer

Årsplaner skaber gode rammer for undervisningen

På MatematikFessor finder du som lærer årsplaner, der er målrettet individuelle klassetrin og pensum. Årsplanerne kan bruges direkte som ramme for skoleåret og kan hurtigt tilpasses den enkelte klasses aktuelle behov og særlige ønsker.

Differentierer og retter opgaver

Portalen bygger på differentiering og udfordrer den enkelte elev ud fra elevens individuelle kompetencer. Det motiverer og gør, at den enkelte elev oplever succes relativt til sig selv. MatematikFessor retter alle opgaver og registrerer automatisk alle aktiviteter.

Du sparer forberedelses- og rettetid, så du har mere tid til dine elever

Elev

Masser af opgaver gør matematik til en leg

Du har som elev adgang til flere end 2 mio. opgaver og 2.500 videolektioner, der guider dig igennem de forskellige matematiske udfordringer. Opgaverne spænder lige fra færdighedsregning, problemregning og geometriske opgaver til faglig læsning, aktiviteter og spil.

Forælder

Følg dit barn og hjælp, hvor det kniber

Som forælder har du mulighed for at følge dit barns matematiske udvikling på MatematikForAlle.dk eller via vores gratis forældre-app, som du finder i App Store eller Google Play. Du får et overblik over dit barns matematiske fremskridt og udfordringer og kan lettere hjælpe til og bakke op.

Tilkøbsmoduler til MatematikFessor

SuperTræneren

Få matematisk tilpasning til den enkelte elev med SuperTræneren, der bygger på en adaptiv motor, der skræddersyr niveauet til den enkelte elev. SuperTræneren er et motiverende værktøj, hvor eleven opnår stjerner og medaljer og bl.a. kan lave opgaver på tid.

Supertræneren, forældre

GeometriFessor

GeometriFessor giver dine elever nøjagtigt den træning, de har brug for inden for geometrien. GeometriFessor består af flere end 4.000 autorettende opgaver, og eleverne kan selv vælge egen løsningsstrategi inden for de enkelte opgavetyper.

MatematikLøft

Brug for hjælp til matematisk succes

MatematikFessor.dk bruges ikke bare i den normale undervisning. Vi har ydermere specialiseret os i at skræddersy undervisningsforløb, der på kort tid løfter alle elever relativt til sig selv. Vores erfarne team tilbyder målrettede forløb på din skole, der løfter de elever, der af den ene eller anden grund ikke lever op til deres potentiale eller forventede niveau.  Vi arbejder sammen med jer – hos jer.

Vi tager ansvar

Vi passer på dine data

Som ledende markedsudbyder af en digital matematikportal til skoleverdenen har EduLab et etisk ansvar. Det ansvar tager vi ikke alene på os, vi tager det alvorligt. For alle – skoleledere, lærere, elever og forældre – skal kunne føle sig trygge i MatematikFessors digitale læringsunivers.

Vi arbejder løbende på at leve op til det ansvar ud fra vores dataetiske retningslinjer, som du kan læse om her. Vores privatlivspolitik kan du finde på MatematikFessor.dk.

Kontakt

Er du interesseret i at vide mere?

Vores Support Team sidder klar til at hjælpe dig på telefon, mail og chat alle hverdage kl. 8-15.  Her kan du stille spørgsmål til alt om MatematikFessor og få svar på bl.a. tekniske udfordringer og funktionelle spørgsmål.

Vores salgsteam kan kontaktes via salg@edulab.dk, eller du kan finde deres telefonnumre her.

                               
                Opret en
                prøveperiode her
 
 
close-link