MatematikFessors
træningshæfter

MatematikFessors træningshæfter gør det sjovt og enkelt for børn i alderen 4 til 9 år at stifte bekendtskab med matematikkens verden. Hæfterne er lette at forstå for børn. Serien er udviklet af professionelle fagfolk med sans for at lave matematik i forklædning. På denne måde lærer børn matematik samtidig med, at de har det sjovt. MatematikFessors træningshæfter er ideelle at bruge både i hjemmet og på farten.

MatematikFessors træningshæfter

Serien består af seks hæfter

A1 – Talforståelse

Hæftet sætter fokus på at lære tallene fra 1 til 10 at kende på en legende og lærerig måde. Barnet kommer til at træne korrekt skrivning af tallene og forstå betydningen af dem.

A2 – Talforståelse

Hæftet sætter fokus på at lære tallene fra 1 til 10 bedre at kende. Barnet kommer til at træne antal, optælling og rækkefølge.en.

A3 -Talforståelse

Hæftet sætter fokus på at lære tallene fra 11 til 20 at kende. Barnet kommer til at træne korrekt skrivning af tallene og forstå tallenes betydning.

B1 – Lær at regne

Hæftet sætter fokus på at lære addition med tallene fra 1 til 10. Barnet kommer til at træne simple plusstykker og relatere det til tallinjen.

B2 – Lær at regne

Hæftet sætter fokus på at lære addition fra 1 til 20 yderligere at kende. Barnet kommer til at træne plusstykker med resultater op til 20 på mange forskellige måder.

Prik til prik

Hæftet sætter fokus på at lege og lære tallene fra 1 til 300 og indeholder sjove prik til prik opgaver med tabeller fra 2 til 9.

En forælder fortæller

“Min søn er vild med Fessors hæfter, fordi han hele tiden bliver udfordret og får succes ved at løse sværere og sværere opgaver. Han synes også, at Fessorfiguren er hyggelig.”
Mor til 6-årig dreng

Du kan finde MatematikFessors træningshæfter
i alle landets 124 Bog & idé-butikker