fbpx

Aktiv læring
i din undervisning

FessorLøbet gør brug af både det fysiske læringsrum og den digitale verdens muligheder. Det kombinerer bevægelse og leg med fagligt relevante matematikopgaver for alle elever i 0.-10. klasse. Der findes opgaver inden for den matematisk-logiske genre, regneopgaver, billedopgaver og meget mere. Der kommer nye spørgsmål hver uge.

FessorLøbet består af en app (gratis download) og 15 forskellige poster af konturskårne Fessor-figurer. Figurerne er nummereret fra 1-15 med hver sin unikke QR-kode.

Hvad kan FessorLøbet tilbyde:

Tilpas selv niveauet

Du kan som lærer vælge, at alle i din klasse skal arbejde med opgaver, der svarer til det
klassetrin, de går på.

En styrkelse af fællesskabet

FessorLøbet er oplagt til gruppearbejde. Vi anbefaler grupper på max. 3 personer, da det ellers kan være svært for alle elever at se opgaverne på skærmen.

På tid og højtlæsning

I appen ses et stopur, hvor eleverne kan se, hvor lang tid det tager dem at gennemføre løbet. Appen har højtlæsningsfunktion, så alle kan være med.

Variation i antal poster

Du kan vælge mellem 5, 10 eller 15 poster afhængigt af, hvor lang tid I vil bruge på løbet, og hvor mange opgaver eleverne skal løse.

En lærer fortæller

”FessorLøbet er sjovt for eleverne og let for enhver lærer at organisere. Det er et fint supplement til vores ”udematematik”, der også kan bruges inden døre.”
Jim Karlstrøm Jensen
Matematikvejleder og -lærer, Hundested Skole

Her kan du downloade FessorLøbets
lærervejledning og materiale til print

Pris på FessorLøbet

Kontakt Hanne Madsen for rabatpriser ved køb af flere
end ét løb (+45) 26 82 19 99

 • 4.495,-
  • 30 cm høj
  • 15 figurer
  • Lærervejledning
  • Tåler alt slags vejr
  • Prisen er ex. moms og fragt

Download appen her!