PHP backend-udvikler

PHP backend-udvikler

Er du PHP backend-udvikler, og kunne du forestille dig at være en del af IT-teamet i en EdTech-virksomhed med store ambitioner og højt til loftet?

Hvis svaret er ja, er du mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

EduLab står bag matematikportalen MatematikFessor.dk. Portalen eksisterer i Danmark, Norge, Sverige og Holland og har dagligt over 4.000 online brugere.

Hvem er vi?

Hos EduLab har vi et mindre IT-team, der hver dag kaster en masse kærlighed og mange udviklingstimer efter MatematikFessor.dk. Virksomhedens fælles vision er at gøre verdens børn bedre til matematik. Med portalen stræber vi efter at gøre matematik sjovt og let tilgængelig.

Lige nu står vi i en spændende proces, hvor vi skal gentænke portalen og fremadrettet udvikle en endnu federe digital løsning.

Som PHP backend-udvikler bliver du en del af et Scrum Team bestående af en team manager, som også er lead backend-udvikler, 2 backend-udviklere og en product owner. Derudover består teamet af 2 frontend-udviklere hvoraf den ene også er Scrum Master og lead frontend-udvikler. 

Vi arbejder målrettet med Scrum og sætter teamwork og videndeling højt på den daglige agenda.

Vi arbejder med følgende teknologier

Som PHP backend-udvikler i EduLab kommer du til at få stort ansvar for dine egne arbejdsområder og mulighed for at arbejde med forskellige teknologier.

Hvem er du?

Din erhvervsmæssige baggrund er ikke så vigtig. Det handler meget mere om, hvad du kommer med, og hvad du vil.

Du kan have flere års erfaring som backend-udvikler. Men du kan også være nyuddannet fra eksempelvis KEA, DTU, Datalogi eller lignende. Det vigtigste er, at du brænder for faget og har en masse brugbar viden og gode idéer at byde ind med.

Du værdsætter, at du har stor indflydelse på dine opgaver, og du elsker at blive fagligt udfordret. Det du ikke allerede kan, lærer vi dig gerne, hvis du er det rette match.

Det er vigtigt, at du er selvkørende og kan komme i mål med dine opgaver. Når det er sagt, så har du selvfølgelig et team i ryggen, som du kan sparre med, og som hjælper dig med de udfordringer, du støder på undervejs.

Du synes, det er fedt at arbejde med Scrum og kontinuerlig feedback for at øge kvaliteten i vores produkt. Derudover ser du samarbejde, code-review og agil udvikling som en fantastisk mulighed for at vokse fagligt.

Dine kolleger

Du får 35 dejlige kolleger, som vægter et hyggeligt kollegaskab og fællesskab højt. Der er plads til sjov og ballade, samtidig med at vi er fokuseret på at nå vores fælles mål. Vi har respekt for helheden, selv om vi har forskellige baggrunde, alder, evner og erfaring.

Vil du være en del af teamet?

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og dit CV til vores HR-chef Mathilde på job@edulab.dk og fortæl, hvorfor du er den rette til jobbet.

Når du sender din ansøgning og dit CV, så accepterer du samtidigt, at vi opbevarer dine personlige oplysninger ifm. rekrutteringsprocessen.

MATHILDE VESTERGAARD NIELSEN

HR-chef

Om os

EduLab er virksomheden bag MatematikFessor – en matematikportal som 75 % af alle danske grundskoler bruger i undervisningen. Vi arbejder hver dag for at gøre verdens børn bedre til matematik. I Norge er portalen introduceret under navnet MatteMestern.no, i Sverige under navnet Matematikportalen.se og i Holland under navnet Rekenprof.nl.

Få et indtryk af Team EduLab her

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til EduLab som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte HR-chef Mathilde på job@edulab.dk.