Om os

Om EduLab

Siden EduLab Aps blev stiftet af Kasper Holst Hansen i 2006, har vi oparbejdet stor viden om danske børns regnefærdigheder. Vi er med vores matematikportal, MatematikFessor.dk, Danmarks suverænt største udbyder af digital matematik til grundskoler.

Vi bestræber os på at være de bedste på markedet. Hver dag arbejder vi fokuseret på at udvikle vores produkter og det matematiske indhold, så det matcher brugernes behov og vores egne faglige ambitioner.

EduLabs vision er, at vi vil gøre verdens børn bedre til matematik, og vores mission er, at vi vil være verdensmestre til at formidle matematik.

EduLab er en del af Danmarks største mediekoncern Egmont, som har fortalt historier gennem film, nyheder, bøger og magasiner i over 100 år. Vi har til huse i Vognmagergade i det centrale København sammen med Egmonts øvrige virksomheder, der blandt andre tæller Lindhardt og Ringhof, Saga, Alfabeta, Akademisk Forlag, Praxis og GoTutor.

Egmont er også en fond, som hvert år giver næsten 100 millioner kroner til børn og unge, der har det svært.

Værdier

Efter mange snakke (og et par workshops) er vi kommet frem til 5 værdier, der kendetegner vores arbejdsplads.

Professionalisme

Vi lægger vægt på at levere høj kvalitet til tiden. Det gør vi ved at holde fokus på opgaven, tage ansvar og respektere deadlines.

Vil du være en del af Team EduLab?

Vores mantra i HR er, at EduLab skal være et fedt sted at arbejde. Og det synes kollegerne heldigvis, at vi lykkes ret godt med.

Sammen bruger vi en masse krudt på at få MatematikFessor til at shine, så portalen giver mest mulig værdi til matematiklærere og elever.

Vi lægger stor vægt på at være en rummelig arbejdsplads. Alle byder ind med hver deres (nørdede) faglighed og kreativitet. Det kommer vi også til at forvente af dig, der skal være vores nye kollega.

Som ny kollega skal du også være forberedt på, at du ikke kommer til at sidde i fred ved frokostbordet. Uanset om du kommer til at sidde ved siden af kollegaer fra den ene eller den anden ende af vores to store kontorfællesskaber, så snakker vi. Vi er nysgerrige. Og vi vil hinanden.

Også selvom vi giver hinanden kamp til stregen i bordfodbold. 

Så er spørgsmålet bare, om du har lyst til at søge job hos os og blive en del af FessorTeamet?

Vi er altid på udkig efter dygtige folk:

FessorAmbassadør

Brænder du for matematik, og er du flittig bruger af MatematikFessor? Så er FessorAmbassadør måske noget for dig.