Eieropplysninger

Denne nettsiden tilbys av:
EduLab ApS
Jernbane Allé 45, 1. sal
2720 Vanløse
Danmark
Telefon: (+45) 88 82 66 77
CVR: 2969 1800
E-post: Support@edulab.dk

Introduksjon

Når du besøker denne nettsiden innsamler vi opplysninger om deg. Vi bruker dem til å tilpasse og forbedre innhold og annonsering, slik at vi kan tilby deg en bedre brukeropplevelse.

Cookies

Denne nettsiden bruker cookies. En cookie er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen, mobiltelefonen eller tilsvarende. Formålet er å gjenkjenne den og huske innstillinger. Cookies kan ikke inneholde skadelige koder, som f.eks. virus. Det er ikke lagret noen personlige opplysninger i våre cookies, dermed er informasjonen vi mottar anonym.

Slik unngår du cookies

Hvis du ikke ønsker at vi innsamler opplysninger kan du slette cookies (se veiledning) og unngå videre bruk av nettsiden.

Hva cookies brukes til

Vi bruker cookies til å føre statistikk over antall brukere og hvor de kommer fra, i tillegg til opplysninger om målgrupper, interesser, atferd osv. Informasjonen brukes til å tilpasse innhold og målrette annonser.

Oppbevaring av cookies

Cookies sletter seg selv etter 26 måneder, men fornyes etter hvert besøk.

Cookies fra Google Analytics

Nettsiden bruker cookies fra Google Analytics for å måle trafikk og atferd på siden. Du kan velge bort cookies fra Google Analytics her.

Annonsenettverk

Vi benytter følgende annonsenettverk:

  • Google Adwords
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Du har mulighet for å velge bort at du inngår i en rekke annonsenettverk som deler opplysninger på tvers av forskjellige nettverk. Listen finnes her.

Personopplysninger

Personopplysninger er all type informasjon som i ett eller annet omfang kan tilskrives deg. Vi innsamler aldri personopplysninger uten at du selv har gitt oss disse opplysningene ved registrering, i kontaktinformasjon, påmelding til nyhetsbrev, kjøp eller deltakelse i en undersøkelse m.v. Her innsamles opplysninger om navn, skole, kommune, adresse, e-post, telefonnummer og betalingsopplysninger.

Personopplysninger brukes til å gjennomføre kjøp eller den service som opplysningene er innsamlet i forbindelse med. Videre brukes opplysningene til å få større kjennskap til deg og øvrige brukere, som vedrører atferd på nettsiden og interaksjon med innholdet. I den forbindelse registrerer vi automatisk opplysninger om datamaskinene, smarttelefonene eller andre enheter du benytter deg av, som for eksempel operativsystem, geografiske lokasjoner, nettverkslokasjon, IP-adresse og nettleserkonfigurasjon, herunder nettleser-ID og nettleseratferd.

Denne bruken omfatter bl.a. undersøkelser og analyser som er rettet mot forbedring av våre produkter, tjenester og teknologier, samt visning av innhold og reklamer som er tilpasset til dine interesser og hobbyer.

Opplysninger til tredjepart

Vi benytter en rekke tredjeparter som WordPress, MailChimp, Google LLC og Facebook Inc. til oppbevaring og behandling av data. Vi anvender kun databehandlere i EU eller land som kan gi tilstrekkelig beskyttelse av dine opplysninger, som oppfyller EU-U.S. Privacy Shield. Disse behandler opplysninger utelukkende på våre vegne og kan ikke bruke dem til egne formål.

Databehandlere som Google Analytics v/Google LLC, MailChimp og Facebook Inc. Er etablerte i USA. Overføring av opplysninger til USA er sikret gjennom databehandlernes sertifisering under EU-U.S. Privacy Shield, fr. EU Personvernforordringens artikkel 45.

Les MailChimps personvernserklæring her.

Les WordPress’ personvernserklæring her

Se en kopi af Google LLC’s sertifisering her

Se en kopi af Facebook Inc.’s sertifisering her

Kontakt vedrørende personopplysninger

Du kan henvende deg til oss på telefon (+45) 88 82 66 77 eller e-post support@edulab.dk hvis du ønsker tilgang til opplysningene som er registeret om deg hos EduLab ApS.

I følge persondataloven har du rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som kan tilskrives deg. Såfremt det viser seg at opplysningene eller dataen som behandles om deg er ukorrekte eller villedende, har du rett til å kreve disse beriktiget, slettet eller blokkert. Du kan til enhver tid komme med innsigelser mot at opplysninger om deg gjøres til gjenstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbakekalle ditt samtykke og f.eks. melde deg av våre nyhetsbrev. Du har mulighet for å klage over behandlingen av opplysninger og data vedrørende deg. Klage sendes til Datatilsynet, jf. Persondatalovens § 58, stk. 1

Beskyttelse av personopplysninger

I følge persondataloven skal dine personlige opplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Derfor er kun et mindre og relevant utvalg av medarbeidere hos EduLab ApS tilgang til registrert brukerdata på EduLab ApS nettside, sosiale medier og øvrige markedsføringskanaler. Vi lagrer dine personlige opplysninger på datamaskiner med begrenset tilgang som er plassert i kontrollerte fasiliteter. Våre sikkerhetsforanstaltninger kontrolleres løpende for å avgjøre om våre brukeropplysninger håndteres forsvarlig og er under konstant hensyn til dine rettigheter som bruker. For å sikre all kommunikasjon til og fra våre hjemmesider foregår kommunikasjonen via kryptert adgang.

Den hurtige utviklingen av internett betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan bli nødvendige. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre nåværende retningslinjer for behandling av personopplysninger. Hvis vi gjør det korrigerer vi selvfølgelig datoen for «sist oppdatert», nederst på siden.

Periode for oppbevaring

Opplysningene oppbevares i det tidsrommet som er tillatt, i henhold til lovgivninger. Vi sletter dem når de ikke er nødvendige. Perioden avhenger av opplysningens karakter og bakgrunnen for oppbevaring. Derfor er det ikke mulig å oppgi en generell tidsramme for når informasjon slettes.

Du aksepterer overstående cookie- og personvernserklæring når du besøker EduLab Aps sine nettsider.