Få et MatematikLøft,
så alle kan være med

MatematikLøft er målrettede forløb, der niveaudeler undervisningen. Det kombinerer digitale læringsforløb, vejledning af lærere og undervisning.

Skræddersyede undervisningsforløb

Vi er eksperter i at skræddersy undervisningsforløb i tæt samarbejde med skolens ledelse og lærere. Samarbejdet bidrager til, at de nye metoder bliver en del af skolens fremtidige praksis.

Den motiverende tilgang giver børn og unge lyst til at fortsætte indsatsen for at blive bedre. På den måde sikrer vi, at vi kommer i mål med at løfte elevernes faglige niveau samtidig med, at vi giver konkrete og brugbare input til lærernes fremtidige undervisning.

Det bedste af det hele er, at det virker!

matematikløft

Resultater af MatematikLøft

86%

Styrket faglighed

86% af skolepuljeskolerne, der benyttede MatematikLøft i 2017/2018, opnåede målsætningen for matematik.

84%

Motivationsboots

84% af eleverne, der deltog i et MatematikLøft i 2017/2018 følte sig meget eller rigtig meget succesfulde i matematik efter endt forløb.

20%

Forbedret testresultater

20% bedre resultater opnåede 400 elever fra Halsnæs Kommune i en efter-test i forhold til resultatet fra før et løft med individuelle læringsforløb.

De 3 dele af et skræddersyet
MatematikLøft

Alle forløb sammensættes i tæt dialog med skolens ledelse og lærere.

MatematikLøft - Digitale Læringsforløb

Digitale læringsforløb

Vi sammensætter individuelle digitale læringsforløb til eleverne og giver lærerne rapport med overblik over elevernes indsats.

MatematikLøft - Vejledning

Vejledning

EduLabs eksperter vejleder ledelse og lærere i udformning af MatematikLøft. Dermed bliver de nye metoder fremadrettet en integreret del af skolens hverdag.

MatematikLøft - Undervisning

Undervisning

Få ekstra ressourcer i undervisningen i form af matematiktrænere, der gør en målrettet indsats for at løfte de fagligt mest udfordrede elever.

Det siger elever og en skoleleder
om MatematikLøft

Eleven

“Jeg har aldrig været så glad for noget. Seriøst. Jeg har fået stor hjælp fra MatematikFessor-holdet.”
Monice 9Y, Borgerskolen i Taastrup

Skolelederen

“Det er tydeligt at se på lærerne, at de får energi af det (…) De får nye handlemuligheder, nye redskaber, nye vinkler på undervisningsdifferentiering.”
Lone Kabel Berthelsen, pædagogisk leder, Borgerskolen i Taastrup

Det skriver medierne om
MatematikLøft

Det handler om at få nye øjne på det, som vi gør hver dag. Vi kan alle lære nyt. Eleverne lærer mere matematik, lærerne lærer nye læringsformer, og ledelsen lærer at være modige nok til at støtte op om hele processen.

Stefan Mørk Bendtsen, faglig udskolingsleder på Arresø Skole, september 2018
Læs hele artiklen på side 14: “Matematikløft skal sikre elever højere karakterer”

Så lige nu er det en superglad skoleleder, der bare venter på, at pengene kommer til udbetaling. Og du kan godt begynde at tælle dem (Merete Riisager). For til næste år har vi tænkt os at gøre det hele en gang til.

Martin Frank Nielsen, skoleleder på Arenaskolen, juni 2018
Udtalt da det stod klart, at elevernes faglige resultater efter et matematikløft udløste 1,3 mio. fra skolepuljen. Læs hele artiklen: “Præmiepulje-skoler har deres karakterer klar: Skole har allerede armene i vejret”

Det bedste ved forløbet har været at mærke den glæde, som eleverne har fået ved faget. Deres motivation er steget markant.

Anne Vibeke Hilmer, skoleleder på Århus Privatskole, juni 2018

Læs hele artiklen på side 12: “Matematikboost fik eleverne til at rykke”

Det gode ved at koble MatematikFessor på er, at eleverne træner lige netop det, de har behov for. Det er rart for dem – og for os som lærere – at opleve, at der er synlige fremskridt i det.

Jim Karlstrøm Jensen, matematikvejleder og lærer på Hundested Skole, november 2017
Læs hele artiklen på side 27: ““Fessor” gør matematikken lidt mere spændende”

Vil du høre mere?

Kontakt Hanne

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at få en dialog omkring MatematikLøft kan du kontakte koordinator Hanne Madsen på tlf. (+45) 26 82 19 99 eller e-mail hanne@edulab.dk.

Du kan også udfylde formularen, og så vender Hanne tilbage hurtigst muligt.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores markedskonsulenter direkte.

Vi vil se frem til at høre fra dig.

Udfyld formularen

Er du interesseret i at høre fra os, kan du udfylde formularen herunder. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest indenfor tre hverdage.

Måske er det her også relevant for dig?