Hvad er MatematikKlubben?

MatematikKlubben er som fodboldbanen, hvor udskolingseleverne træner de færdigheder, som de allerede har. En gang om ugen er der seks nye grublerier at kaste sig over, og her er det op til de unges kreative tankegang at hitte ud af, hvordan bolden når i mål. Eleverne har de nødvendige værktøjer, men hvilke, de skal bruge, må de selve finde ud af. Der er nemlig mange veje til målet, men kun ét rigtigt facit!

Besøg MatematikKlubben

Prøv i 30 dage

Stærke fordele for dig og dine elever

krydderi-ikon-03

Krydderi på undervisningen

Et supplement til opgaverne på MatematikFessor, der med en legende tilgang udfordrer eleverne til at tænke alternativt og på tværs af færdigheder. Gåderne kan nemlig løses på flere måder – vi kalder det kreativ matematik. Du kan se eksempler og forklaringer på tre opgaver fra MatematikKlubben her. Hvert opgavesæt giver stof til mindst en lektions arbejde, som sagtens kan deles op mellem klasselokalet og derhjemme.

gruppearbejde-04-04-03-03-03

Brug som gruppearbejde

Opgavernes gådefulde karakter gør dem velegnede til gruppearbejde. Eleverne kan opleve at gå i stå undervejs, så en holdindsats med forskellige indspark fra ’spillerne’ kan være det, der knækker koden. Det styrker både udholdenheden og evnen til at samarbejde. Som lærer kan du bruge flere af opgaverne som springbræt til matematiske samtaler i klassen.

motivation

Matematisk motivation

Hæld en spand kul på engagementet ved at indføre nye opgavetyper og løsningsformer. Her er hjernevridere i mange afskygninger – også til de stærkeste elever, der kan have brug for ekstra udfordring for at blive holdt til ilden.

let-03

Let at gå til

Det er nemt at komme med i MatematikKlubben. Opgaverne kommer hver uge, og systemet retter automatisk svarene med det samme. Vi lægger op til, at eleverne kan vende løsninger og tilgange med dig – for i samtalen ligger kilden til matematisk fremdrift.

Vil du vide mere?

Hvad koster det efter?

Priserne for 12 mdr. er:

1.500 kr. for en skole med 0-199 elever
2.500 kr. for en skole med 200-499 elever
4.000 kr. for en skole med 500+ elever

Hvem har adgang til opgaverne?

Alle eleverne på skolen har adgang, men opgaverne er rettet imod udskolingen. Opgaverne kan også bruges som ekstraopgaver til fremmelige elever på mellemtrinnet.

Skal jeg have abonnement på MatematikFessor for at få adgang?

Nej, du kan sagtens købe adgang uden at have abonnement på MatematikFessor.dk

Hvor kan jeg få mere at vide om MatematikKlubben?

Ring og hør mere hos Markedskonsulenten for din kommune – du kan finde kontaktdetaljerne her

Hvilken type opgaver er der i MatematikKlubben?

Opgaverne er af en anden type end opgaverne på MatematikFessor.dk – vi kalder det kreativ matematik. Opgaverne er blandede, nogle er tekstbaserede, andre er ikke. Øvelserne lægger op til diskussion og kan løses enten individuelt eller i grupper. Eleverne taster deres facit ind i systemet og får med det samme at vide, om de har svaret rigtigt. Opgavesættets seks spørgsmål består af 4 lettere opgaver og 2 svære opgaver. Opgaverne bliver præsenteret med lettest til sværest.

Kan man tilgå MatematikKlubben på alle platforme?

Ja, man kan tilgå MatematikKlubben på både computer, tablet og smartphone

Er du elev eller forælder?

MatematikKlubben er lavet til skoler, så er du elev eller forælder, der gerne vil prøve, så fortæl din skoles matematiklærere om MatematikKlubben.

Hvad sker der efter den gratis prøveperiode?

Når din gratis prøveperiode udløber, lukkes der automatisk for din adgang. Ønsker du at fortsætte efter den gratis prøveperiode, kan du kontakte salg@edulab.dk.

Vi er stolte af vores samarbejde med forskningsverdenen!

                               

       
   Se eksempel på et
   opgavesæt her