MatematikFessors
træningshæfter

MatematikFessors træningshæfter

MatematikFessors træningshæfter gør det sjovt og enkelt for børn i alderen 4 til 9 år at stifte bekendtskab med matematikkens verden. Hæfterne er lette at forstå for børn.

Serien er udviklet af professionelle fagfolk med sans for at lave matematik i forklædning. På denne måde lærer børn matematik samtidig med, at de har det sjovt. MatematikFessors træningshæfter er ideelle at bruge både i hjemmet og på farten.

Afspil video

Serien består af seks hæfter

A1 – Talforståelse

Hæftet har fokus på leg med tallene fra 1 til 10 på en lærerig måde. Barnet kommer til at træne korrekt skrivning af tallene og talforståelse.

A2 – Talforståelse

Hæftet sætter fokus på at lære tallene fra 1 til 10 bedre at kende. Barnet kommer til at træne antal, optælling og rækkefølge.

A3 – Talforståelse

Hæftet har fokus på tal mellem 11 og 20. Det introducerer barnet for simpel matematik og korrekt skrivning af tallene.

B1 - Lær at regne

Hæftet lærer barnet om plus med tallene fra 1 til 10. Barnet kommer til at træne simple plusstykker og relatere det til tallinjen.

B1 - Lær at regne

Hæftet lærer barnet om plus med tallene fra 1 til 10. Barnet kommer til at træne simple plusstykker og relatere det til tallinjen.

B2 – Lær at regne

Barnet lærer om plus med tallene fra 1 til 20 og træner plusstykker med resultater op til 20 på forskellige måder.

Prik til prik

Hæftet sætter fokus på at lege og lære tallene fra 1 til 300 og indeholder sjove prik til prik opgaver med tabeller fra 2 til 9.