Få en effektiv arbejdsdag med MatematikFessor

Gør som over 15.000 danske matematiklærere og få hjælp til at forberede undervisningen, rette opgaver og evaluere elevernes faglige progression, så du har mere tid til at fokusere på den enkelte elev.

Det sikre valg af matematikportal

MatematikFessor gør matematikundervisningen lettere for lærerne og sjovere for eleverne. Den udmærker sig ved at:

Markedets mest anvendte matematikportal

Der er mange gode grunde til, at 75 pct. af Danmarks grundskoler har valgt at bruge MatematikFessor i matematikundervisningen. 

Hos brugerne vægter det højt, at matematikportalen:

MatematikFessor bliver brugt af 75 procent af Danmarks grundskoler i matematikundervisningen

Her kan du forvente at spare en masse tid

Planlægge og forberede

Du kan med få klik finde materiale og planlægge undervisningsforløb, der er målrettet klassetrin og emne. Når du som led i din forberedelse har tildelt eleverne opgaver, får du mere tid til at tilgodese det enkelte barns behov.

retteopgaver

Rette opgaver

MatematikFessor autoretter elevernes besvarelser og giver dem straks feedback på deres løsning. Det betyder, at du ikke behøver bruge oceaner af tid på at rette de mange opgaver, når undervisningen er slut.

indblik

Evaluere eleverne

Portalen registrerer automatisk alle elevernes besvarelser og omdanner det til statistik. Med statistikken får du hjælp til at bevare overblikket over elevernes faglige udfordringer og styrker. Det kan du bl.a. trække på i skole/hjem-samarbejdet.

Så nemt kommer du i gang med portalen

Du kender formentlig alt til, at det kan føles helt uoverskueligt at komme i gang med et nyt system. Hvor skal du lige starte, og hvordan får du andre matematiklærere med?

Vi har fokus på, at det skal være nemt at være lærer på portalen. Det betyder, at når du og kollegaerne logger ind på portalen første gang, bliver I guidet til, hvad I skal gøre for at komme godt i gang.

Afspil video

Disse funktioner får du også med

ikoner_matematikfessor

Bogreolen

I Bogreolen finder du bøger til alle grundskolens klassetrin. Den er god at bruge som en introduktion til de forskellige matematiske emner, og den kan hjælpe dig med at tilpasse undervisningen. Du finder bl.a. bøger med tabelsange til indskolingen samt materiale til brobygning til de ældste elever i udskolingen.

Live-statistik

Ved hjælp af live-statistikken er det nemt at praktisere formativ evaluering. Du kan følge elevernes arbejde med digitale opgaver og se, om de løser opgaverne rigtigt. Det giver dig et lynhurtigt overblik og vil være en hjælp til at vurdere, om de har forstået emnet, eller om du skal korrigere din undervisning.

proevetraeneren

Prøvetræneren

Med PrøveTræneren kan elever på alle klassetrin træne deres matematiske færdigheder og få en føling med deres faglige niveau. De kan vælge, om de vil have en karakter, og om læreren skal kunne se deres resultater.

ikoner_matematikfessor

PDF-opgaver til print

I de over 800 siders opgaver til print finder du gennemgående koncepter med fokus på bl.a. regnestrategier, sproglig udvikling og faglig læsning, som alle støtter op om udviklingen af de matematiske kompetencer.

Få endnu mere ud af portalen med vores tilkøbsprodukt

SuperTræneren_Lilla

SuperTræneren

SuperTræneren er et adaptivt værktøj, der med elementer af gamification og en tilpasset sværhedsgrad lader eleverne føle succes og motiverer dem til at løse matematikopgaver.

Få et smugkig i hvordan du arbejder med MatematikFessor

Afspil video
Afspil video

Det spørger nye kunder os ofte om

Vi har samlet en masse af de spørgsmål, som nye kunder ofte stiller os. Og så svarer vi selvfølgelig efter bedste evne. Klik på plusset og så folder svaret sig ud.

Finder du ikke svar på lige netop dit spørgsmål, skal du blot kontakte den markedskonsulent, der hører til din kommune.

Find oversigten her >

Prisen afhænger af flere ting. Blandt andet hvor mange elever der er på din skole, om I skal have basispakken eller fuldpakke og om I ønsker et abonnement på 1, 3 eller 5 år.

Klik og læs mere om, hvad MatematikFessor koster.

Du er velkommen til at kontakte den markedskonsulent, der hører til din kommune for at blive klogere på, hvad et abonnement til lige netop din skole vil koste.

Fra du har bestilt et abonnement (og skolen har godkendt Dataaftale WS17), til du og dine kollegaer kan komme i gang med at bruge portalen, går der kun ganske få minutter. Det er altså en forudsætning, at skolen har godkendt dataaftalen med EduLab, inden du kan få adgang og påbegynde dit arbejde i portalen.

Det er desuden en rigtig god idé at se nogle af vores videoguides på FessorsForum, da de guider dig til at få en god start på portalen.

Det er ikke første gang, at vi hører, MatematikFessor kun skulle være en portal til færdighedsregning. Men det er ikke korrekt. 

Udover de mere end 1,3 mio. opgaver, så rummer portalen en masse opgaver med fokus på de matematiske kompetencer, som vores brugere kan finde i primært aktiviteterne, PDF-opgaver til print og GeometriFessor.

MatematikFessor og GeometriFessor er vores basispakke. Det adaptive modul, SuperTræneren, er et tilkøbsprodukt. Det betyder, at du ikke automatisk får adgang til SuperTræneren, når du køber et abonnement til MatematikFessor.

Det gør du ved at kontakte den markedskonsulent, der hører til din kommune.

Du finder din markedskonsulent her

Få en 30 dages prøveperiode

Udfyld og vælg, hvad du ønsker en prøveperiode på.
Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest inden for 2 hverdage.

Vær opmærksom på, at en prøveperiode KUN er relevant for dig, der er matematiklærer eller anden fagperson. Er du elev eller forælder, henviser vi til, at du tager kontakt til skolens matematiklærer.

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, FessorsFokus, hvor du får tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.