Få en effektiv arbejdsdag
med MatematikFessor

Gør som over 15.000 danske matematiklærere og få hjælp til at forberede undervisningen, rette opgaver og evaluere elevernes faglige progression, så du har mere tid til at fokusere på den enkelte elev.

Det sikre valg af matematikportal

MatematikFessor gør matematikundervisningen lettere for lærerne og sjovere for eleverne. Den udmærker sig ved at:

  • rumme over 1,3 mio. digitale og analoge opgaver til alle grundskolens klassetrin
  • være det foretrukne valg, når eleverne skal træne matematiske færdigheder
  • imødekomme undervisningsministeriets Fælles Mål for faget matematik
  • indsamle al data om eleven og transformerer det til brugbar statistik, som lærerne kan anvende i deres evaluering og målsætning
  • gøre det effektivt for matematiklærere at differentiere opgaver og målrette undervisningen til den enkelte elev
  • være datacertificeret. Det betyder, at vi beskytter brugernes data, så både elever og lærere trygt kan færdes på portalen.
MatematikFessor - digital læringsportal i matematik

Vores vision om at gøre verdens børn bedre til matematik er vores kilde til daglig energi og entusiasme. Vi arbejder hver dag for at gøre undervisningen i matematik lettere for lærerne og sjovere for eleverne. Og naturligvis lærerig for alle.

Kasper Holst Hansen, stifter og direktør

Markedets mest anvendte portal

Der er mange gode grunde til, at 75 pct. af Danmarks grundskoler har valgt at bruge MatematikFessor i matematikundervisningen. Hos brugerne vægter det højt, at matematikportalen:

  • har en digital opgavebase med mere end 1,3 mio. spørgsmål, der spænder bredt mellem kompetenceområderne i faget matematik 
  • giver  eleverne mulighed for nemt og effektivt at tilegne sig matematiske færdigheder og et solidt fundament, som de kan trække på resten af livet
  • har mere end 1200 videolektioner, der forklarer stoffet og guider eleverne gennem matematiske udfordringer og gør det nemt at bruge flipped classroom
  • har mere end 250 aktiviteter med særligt fokus på bevægelse, samarbejde og kommunikation, som supplerer de digitale undervisningsforløb og opgavesæt.
MatematikFessor - Markedets mest anvendte portal

Her kan du forvente at spare en masse tid

planlaegning

PLANLÆGGE OG FORBEREDE

Du finder med få klik materiale, der er målrettet klassetrin og emne. Du kan planlægge undervisningsforløb, hvor fagredaktører har sammensat opgavesæt og videolektioner, eller du kan lave dine egne. Når du som led i din forberedelse har tildelt eleverne digitalt indhold, får du mere tid til at tilgodese det enkelte barns behov i klasselokalet.

rette-opagver

RETTE OPGAVER

MatematikFessor autoretter elevernes besvarelser og giver straks eleverne feedback på deres løsning. Det betyder, at du ikke behøver at bruge oceaner af tid på at rette opgaver, når undervisningen er slut. I stedet kan du eksempelvis følge live-statistikken, når eleverne løser opgaver, og straks se, om du skal justere din undervisning, så flere elever forstår emnet.

evaluere eleverne

EVALUERE ELEVERNE

Portalen registrerer automatisk alle elevernes besvarelser og omdanner det til statistik. Med statistikken får du hjælp til at bevare overblikket over dine elevers faglige udfordringer og styrker. Det kan du bl.a. trække på i skole/hjem-samarbejdet, når du skal evaluere elevernes faglige progression i de forskellige emner og motivere til fortsat succes.

Den største forskel ved at bruge en digital portal som MatematikFessor er, at jeg som lærer får meget mere tid. Den kan jeg bruge til at lave rigtig god undervisning, der udfylder faglige huller, og på at have større opmærksomhed på det enkelte barn. MatematikFessor giver desuden et hurtigt overblik over elevernes styrker og svagheder og gør det let som lærer at sætte sig ind i, hvor der er behov.

Vivi Andersen, Afdelingsleder på C. la Cours Skole, Randers

Så nemt er det at komme i gang

Du kender formentlig alt til, at det kan føles helt uoverskueligt at komme i gang med et nyt system. Hvor skal du lige starte, og hvordan får du andre matematiklærere med?

Vi har fokus på, at det skal være nemt at være lærer på portalen. Det betyder, at når du og kollegaerne logger ind på portalen første gang, bliver I guidet til, hvad I skal gøre for at komme godt i gang.

Disse funktioner får du også med

BOGREOLEN

I Bogreolen finder du i-bøger til alle klassetrin. Den er god at bruge som en introduktion til de forskellige matematiske emner. Du finder blandt andet bøger med tabelsange til indskolingen samt materiale til brobygning til de ældste elever i udskolingen.

live-statistik

LIVE-STATISTIK

Ved hjælp af live-statistikken er det nemt at praktisere formativ evaluering. Du kan følge elevernes arbejde med digitale opgaver og se, om de løser opgaverne rigtigt. Det giver dig et lynhurtigt overblik og vil være en hjælp til at vurdere, om de har forstået emnet, eller om du skal korrigere din undervisning.

proevetraener

PRØVETRÆNEREN

Med PrøveTræneren kan elever på alle klassetrin træne deres matematiske færdigheder og få en føling med deres faglige niveau. De kan vælge, om de vil have en karakter, og om læreren skal kunne se deres resultater.

PDF-OPGAVER TIL PRINT

I de over 800 siders opgaver til print finder du gennemgående koncepter med fokus på bl.a. regnestrategier, eleven som producent, sproglig udvikling samt faglig læsning, som alle støtter op om udviklingen af de matematiske kompetencer.

Services og indhold du kan se frem til at nyde godt af

Ud over at få adgang til en matematikportal, der konstant udvikler sig, får du også adgang
til al den hjælp, du behøver, for at få mest mulig værdi ud af MatematikFessor.

Kom godt i gang-kurser

Som en del af pakken klæder vi dig og dine matematikkollegaer på til at bruge portalen, så den bliver en stor hjælp i hverdagen. Hvis du samler minimum 4 kollegaer og afsætter én eftermiddag, vil en af vores markedskonsulenter komme og give en grundig introduktion.

Nyhedsbrevet FessorsFokus

MatematikFessor er en portal, vi konstant udvikler og opdaterer med nye funktioner og indhold. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet, FessorsFokus, hvor vi et par gange om måneden sender dig e-mails og fortæller om alt det nye på portalen.

Videoguides

Vi udvikler løbende ultrakorte videoguides, som på en overskuelig måde gennemgår de vigtigste funktioner og hjælper dig med at blive endnu skarpere på portalens mange muligheder.

Support

Vores support står også altid klar til at hjælpe, hvis du skulle have en udfordring med portalen. Du kan ringe hverdage mellem kl. 8-15. Vi sidder klar på chatten, og så kan du selvfølgelig også skrive til os.

Det spørger nye kunder os ofte om

Vi har samlet en masse af de spørgsmål, som nye kunder ofte stiller os. Og så svarer vi selvfølgelig efter bedste evne. Klik på krydset og så folder svaret sig ud.

Finder du ikke svar på lige netop dit spørgsmål, skal du blot kontakte den markedskonsulent, der hører til dit område. » Find oversigten her «

Hvad koster et abonnement på MatematikFessor?

Prisen afhænger af, hvor mange elever der er på din skole. Du er meget velkommen til at kontakte den markedskonsulent, der hører til din kommune for at blive klogere på, hvad et abonnement til lige netop din skole vil koste.
>> Find og kontakt din markedskonsulent her <<

Hvor meget tid skal jeg forvente at bruge på at sætte det op?

Fra du har bestilt et abonnement (og skolen har godkendt Dataaftale WS17), til du og dine kollegaer kan komme i gang med at bruge portalen, går der kun ganske få minutter. Det er altså en forudsætning, at skolen har godkendt dataaftalen med  EduLab, inden du kan få adgang og påbegynde dit arbejde i portalen.

Det er desuden en rigtig god idé at se nogle af vores videoguides på FessorsForum, da de guider dig til at få en god start på portalen.

Er MatematikFessor ikke kun en portal til færdighedsregning?

Det er ikke første gang, at vi hører, MatematikFessor kun skulle være en portal til færdighedsregning. Men det er ikke korrekt. Udover de mere end 1,3 mio opgaver, så rummer portalen en masse opgaver med fokus på de matematiske kompetencer, som vores brugere kan finde i primært aktiviteterne, PDF-opgaver til print og GeometriFessor.

Giver et abonnement til MatematikFessor også adgang til SuperTræneren og GeometriFessor?

MatematikFessor er vores basisprodukt. SuperTræneren og GeometriFessor er tilkøbsprodukter. Det betyder, at du ikke automatisk får adgang til SuperTræneren og GeometriFessor, når du køber et abonnement til MatematikFessor.

Hvordan får jeg et abonnement på SuperTræneren og GeometriFessor?

Det gør du ved at kontakte den markedskonsulent, der hører til din kommune.

>> Du finder din markedskonsulent her <<

Få et smugkig i hvordan
du arbejder med MatematikFessor

Planlæg indhold til din undervisning

Søg indhold frem til din undervisning

Få en 30 dages prøveperiode

Udfyld og vælg, hvad du ønsker en prøveperiode på. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest inden for 2 hverdage.

Vær opmærksom på, at en prøveperiode KUN er relevant for dig, der er matematiklærer eller anden fagperson. Er du elev eller forælder, henviser vi til, at du tager kontakt til skolens matematiklærer.

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, FessorsFokus, hvor du får tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.


Måske er det her også relevant for dig?