LEDIGE STILLINGER / UX-DESIGNER · ANSØGNINGSFRIST: HURTIGST MULIGT

Er du vores nye UX-designer og projektleder?

Har du lyst til at designe brugeroplevelser i topklasse på en matematikportal, hvor målgruppen både er elever og matematiklærere?

Og er du samtidig en erfaren projektleder, der kan styre it-projekter fra start til slut og bringe dine kollegers tværfaglige kompetencer i spil undervejs?

Så er du måske vores nye UX-designer og projektleder.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling med start hurtigst muligt. Arbejdsstedet er fra vores kontor i Emdrup, der ligger tæt på stationen og har gode parkeringsforhold. 

Hvem er vi?

EduLab står bag matematikportalen MatematikFessor. Portalen eksisterer i Danmark, Norge, Sverige og Holland og har dagligt over 40.000 online brugere.

Vores vision er at gøre verdens børn bedre til matematik og missionen er, at vi vil være verdensmestre i at formidle matematik.

Lige nu står vi i en spændende proces, hvor vi skal gentænke MatematikFessor. 

Portalen skal hjælpe lærerne i en travl og presset hverdag med stor faglig spredning blandt eleverne og store krav fra forældre og skole om differentieret og motiverende undervisning.

Vi har store ambitioner om, at det skal være nemmere at være lærer og sjovere for eleverne at have matematik. Det kræver, at brugerne får en god oplevelse hver eneste gang, de besøger MatematikFessor.

Vi har derfor brug for en passioneret UX-designer, der kan hjælpe os med at at udvikle og designe fremtidens matematikportal.

Hvem er du?

Du kommer til at være en del af projektteamet sammen med en anden UX-designer og projektleder. I refererer til vores CIPO og har et tæt samarbejde med bl.a. hele IT-teamet samt matematiklærerne i redaktionen, som udvikler fagligt indhold til portalen.

Vi arbejder målrettet med SCRUM og sætter teamwork og videndeling højt på den daglige agenda.

Vi forestiller os, at du er uddannet som UX-designer fra eksempelvis IT-Universitetet og har mindst et par års erfaring. Har du allerede erfaring fra lignende it-projekter til folkeskolen, er det en fordel.

Vi forestiller os også, at du har erfaring med projektledelse eller projektkoordinering, så du kan påtage dig en styrende rolle for de projekter, der lander på dit bord.

For at få succes i stillingen skal du forstå at bringe dine kolleger og deres faglighed i spil samtidig med, at du har mod til at spille dine egne kompetencer og meninger på banen.

Dine opgaver

I et tværfagligt team med redaktionen og IT-kolleger vil dine primære opgaver være at:

  • designe og udføre alle aspekter af brugeroplevelsen og brugerfladedesign. Dvs. fra arbejdsgang, wireframes, UI-mockups og prototype til test og implementering
  • designe engagerende og enkle oplevelser for vores brugere, så brugervenligheden er i top
  • fungere som ‘den kreative stemme’ på dine projekter gennem alle faser af arbejdet inklusive opdagelse, konceptudvikling og produktion
  • undersøge og udvikle nye idéer til brugergrænseflade samt test og verificering af deres funktionalitet og brugerflow
  • forstå og arbejde med interne mål, tekniske begrænsninger samt budget og tidsplan
  • afdække uopfyldte brugerbehov og udvikle ideer til nye, forbedrede og innovative funktioner ved hjælp af intuitivt og og godt design for at sikre den bedst mulige brugeroplevelse.

Dine kolleger

Du får 35 dejlige kolleger, som vægter et hyggeligt kollegaskab og fællesskab højt. Der er plads til sjov og ballade, samtidig med at vi er fokuseret på at nå vores fælles mål og vision. Vi har respekt for helheden, selv om vi har forskellige baggrunde, alder, evner og erfaring.

Vil du være en del af teamet?

Send din ansøgning og dit CV til vores HR-chef Mathilde på job@edulab.dk og fortæl, hvorfor du er den rette til jobbet.

Vi har ingen ansøgningsfrist, da vi gerne venter på den rette kandidat. Vi afholder dog løbende samtaler med kvalificerede kandidater, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Når du sender din ansøgning og dit CV, så accepterer du samtidigt, at vi opbevarer dine personlige oplysninger ifm. rekrutteringsprocessen.

MATHILDE VESTERGAARD NIELSEN

HR-chef

Om EduLab

EduLab er virksomheden bag MatematikFessor – en matematikportal som 75 % af alle danske grundskoler bruger i undervisningen. Vi arbejder hver dag for at gøre verdens børn bedre til matematik. I Norge er portalen introduceret under navnet MatteMestern.no, i Sverige under navnet Matematikportalen.se og i Holland under navnet Rekenprof.nl.

Få et indtryk af Team Edulab her

Vi glæder os til at høre fra dig

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Mathilde på job@edulab.dk.