Tidligere praktikanter fortæller

At være en del af Fessor-teamet har været en inspirerende og rig oplevelse. Mine kompetencer er blevet udvidet maksimalt, da jeg har haft stor frihed i mit arbejde. At være i praktik har være en øjenåbner for det virkelig arbejdsliv, men samtidig rig mulighed for, at afprøve sine kompetencer i praksis. Alt i alt har det været en fantastisk oplevelse!

Nanna Wieland
I praktik som multimediedesigner
Jeg har været rigtig glad for at have været i praktik i EduLab. Det har udviklet mig både personligt og fagligt at være i et innovativt miljø, hvor praktikantens idéer bliver betragtet på lige fod med resten af Fessor-teamet. Jeg følte mig som en del af virksomheden fra dag ét og er rigtig glad for, at mit praktikforløb har resulteret i et efterfølgende studiejob.
Annette Lundø
Kommunikationspraktikant
Som kommunikationspraktikant i EduLab har jeg haft en bred vifte af arbejdsopgaver med alt fra intern kommunikation til PR og markedsføring. Noget, der gør EduLab til et helt særligt sted af være i praktik, er, at der er højt til loftet, og som praktikant indgår man på lige fod med de fastansatte. Derudover har man mulighed for at udvikle sine kompetencer indenfor de arbejdsområder, man har størst interesse for. Jeg vil til hver en tid anbefale EduLab som praktiksted.
Henriette Engel Pedersen
Kommunikationspraktikant
EduLab er en ambitiøs virksomhed, som karakteriseres ved at have dygtige og passionerede ledere og medarbejdere. Alle brænder for i fælleskab at gøre en forskel, hvilket skaber et helt unikt arbejdsmiljø. Jeg har i min tid som virksomhedspraktikant videreudviklet mine kompetencer inden for HR og har bl.a. arbejdet med politikker, introduktion, rekruttering, kulturmåling og fastholdelse. Jeg har lært og afprøvet en masse, hvilket har styrket mig i min videre karriere. EduLab er fantastisk arbejdsplads, som jeg til hver en tid vil anbefale til andre.
Rasmus Marstrand Buch
HR-praktikant
My leaders showed me full trust and let me work independently from the first day of my internship, which helped me rapidly improve my professional skills.
Melinda Varró
Frontend-praktikant