Har du lyst til at
blive FessorAmbassadør?

Vi søger FessorAmbassadører

Brænder du for matematikken, og er du flittig bruger af MatematikFessor?
Så er FessorAmbassadør måske noget for dig.

Vi søger lige nu matematiklærere, der er rutinerede brugere af MatematikFessor og har lyst til at gøre en forskel for deres kolleger i deres nærområde.

Hvad er en FessorAmbassadør?

En FessorAmbassadør er en lærer, der er rutineret bruger af MatematikFessor og har lyst til at dele ud af sin viden. Som FessorAmbassadør tager du ud og præsenterer MatematikFessor for nye brugere, holder kurser for lærerne og skaber relationer til kommende superbrugere. Du lytter til feedback og giver os idéer til nye tiltag og forbedringer og er således med til at gøre portalen endnu bedre.

1. step

Du skal tage ud på en skole om eftermiddagen 1 – 2 gange om måneden – bare rolig, du skal ikke sige dit job op som lærer.

2. step

Du skal holde oplæg for matematiklærere om brugen af MatematikFessor og portalens mange funktioner.

3. step

Du slutter af med hands on, så alle deltagerne får noget med hjem, de kan arbejde videre på i deres daglige undervisning.

Hvem er du?

Du bruger MatematikFessor til at planlægge og differentiere din undervisning og føler dig hjemme i portalens basale funktioner. Du skal have lyst til at give dine fagfæller indblik i de mange fordele, der er ved at koble MatematikFessor på den daglige undervisning.

– og hvad forventer vi af dig?

Du brænder for faget, for at formidle det og for at gøre alle børn bedre til matematik uanset alder, evne og baggrund. Nøjagtig som vi selv gør det.

Dit job er at tage ud på skoler, hvor du præsenterer MatematikFessor, og holde kurser én, måske to gange om måneden á 2-3 timers varighed. Kurserne finder normalt sted om eftermiddagen og slutter af med at give deltagerne tid til hands on, så alle går hjem med noget konkret, de kan arbejde videre med.

Fessors Forum kan du få et indblik i de kurser, vi afholder. 

Hvis du ønsker at blive kontaktet af Mathilde og høre mere om det at være FessorAmbassadør, så udfyld formularen nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du er også velkommen til at kontakte Mathilde Vestergaard Nielsen direkte.

0