fbpx

Hvad er GeometriFessor?

De 4.000 opgaver, du finder i GeometriFessor, er lavet i programmet GeoGebra og giver dine elever nøjagtigt den træning, de har brug for. Opgaverne træner flere forskellige matematiske kompetencer og er udviklet, så det er muligt for eleverne også at vælge egen løsningsstrategi inden for enkelte opgavetyper.

GeometriFessor er et tilkøb til dig, som allerede har abonnement på MatematikFessor.

Du har mulighed for at prøve GeometriFessor i 30 dage!

Stærke fordele for dig og dine elever

Skræddersyede opgaver

GeometriFessor består af mere end 4.000 autorettende opgaver. Opgaverne i GeometriFessor er lavet i programmet GeoGebra. Vi har skræddersyet opgaverne med indhold fra forskellige områder inden for geometrien. Opgaverne kan gives for separat eller som del af et undervisningsforløb eller årsplan.

Made by flaticon

Sparet rettetid

Som lærer kan du nemt og enkelt sætte dine elever i gang med at arbejde selvstændigt med de digitale geometriopgaver. Systemet retter opgaverne automatisk og giver eleverne feedback med det samme. Det sparer tid for dig som lærer – tid du kan bruge til at støtte op om eleverne i undervisningen.

Målrettet undervisning

Med GeometriFessor kan du give dine elever opgaver for, hvor du kan følge med fra det digitale lærerværelse og få overblik over elevernes faglige fremskridt. Du får indblik i, både hvordan den enkelte elev og klassen som helhed udvikler sig, og kan dermed støtte bedst muligt.

geogebra-ubuntu

GeoGebra

Eleverne får gode forudsætninger for at bruge det dynamiske matematikværktøj GeoGebra igennem gradvist at prøve enkelte af værktøjets funktioner i opgaveløsningen i GeometriFessor.

GeoGebra + MatematikFessor = GeometriFessor

Et stærkt værktøj

Et væld af opgaver

GeometriFessor indeholder over 4.000 skræddersyede opgaver fra 0. til 10. klasse. GeometriFessor er et stærkt, autorettende værktøj, der frigiver tid til elevstøtte.

Hjælp lige ved hånden

Videoer og højtlæsning

Opgaverne favner bredt ved at inkludere både åbne og lukkede opgaver. Mange af opgaverne kan blive læst op og understøttes af MatematikFessors mange videoer, der fremmer elevernes læring på egen hånd. Du kan se en GeometriFessor-lektion lige her

Nemt at gå til

Simpelt at bruge

GeometriFessor er sjovt og lige til at gå i gang med for både dig og dine elever. Se vores mini-webinar om GeometriFessor lige her

Få GeometriFessor til din skole

Skriv til salg@edulab.dk
eller kontakt vores sælgere direkte her.

                               
                Opret en
                prøveperiode her
 
 
close-link