GeometriFessor er meget mere
end geometriopgaver

GeometriFessor lader eleverne arbejde undersøgelsesbaseret og belyser de centrale faglige begreber med forskellige repræsentationsformer. Variationen i opgaveformerne og forskellige typer af svarmuligheder styrker elevernes begrebsopbygning og faglighed.

Kort og godt om GeometriFessor

GeometriFessor er bygget over det dynamiske matematikværktøj GeoGebra. Vi har udvalgt forskellige dele af GeoGebras funktioner til opgaverne. Derudover har vi tilsat højtlæsning samt videolektioner i undervisningsforløbene, så eleverne nemt kan få hjælp, når de skal løse opgaverne.

Derudover indeholder GeometriFessor:

  • 4.000 opgaver, som primært har et geometrisk fokus og er målrettet elever i 0. til 10. klasse, der gennem deres egne undersøgelser opnår et stort læringsudbytte
  • opgaver inddelt i 145 underemner, som ud over de geometriske opgaver også har fokus på bl.a. klokken, mængde og antal, statistik samt udfordrende grublere til udskolingen
  • opgaver der træner flere forskellige matematiske kompetencer og er udviklet, så eleverne kan vælge deres egen løsningsstrategi inden for enkelte opgavetyper.

Det kan du med GeometriFessor

Målrette undervisningen

Du kan nemt sætte dine elever i gang med at arbejde selvstændigt og målrette undervisningen ved at tildele den enkelte elev opgaver, som passer til elevens niveau.

Følge live-statistikken

Du kan planlægge indhold for hele dit hold eller klasse og ved at følge live-statistikken fra Lærerværelset, kan du se, hvordan eleverne klarer sig, mens de løser opgaverne.

Spare rettetid

Portalen retter opgaverne automatisk og giver eleverne feedback med det samme. Det betyder sparet rettetid, som du i stedet kan bruge til at støtte op om eleverne.

Indsigt i elevens arbejde

Du får indsigt i den enkelte elevs besvarelse af opgaverne og kan se den løsningsstrategi, eleven har anvendt i arbejdet med opgaven.

geometrifessor

Få et smugkig i, hvordan du og eleverne
arbejder i GeometriFessor

Planlæg indhold fra GeometriFessor

Elevens arbejde med GeometriFessor

Få en 30 dages prøveperiode

Udfyld og vælg, hvad du ønsker en prøveperiode på. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest inden for 2 hverdage.

Vær opmærksom på, at en prøveperiode KUN er relevant for dig, der er matematiklærer eller anden fagperson. Er du elev eller forælder, henviser vi til, at du tager kontakt til skolens matematiklærer.

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, FessorsFokus, hvor du får tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.


Måske er det her også relevant for dig?