GeometriFessor lader
eleverne gå på opdagelse

GeometriFessor lader eleverne arbejde undersøgelsesbaseret og belyser de centrale faglige begreber med forskellige repræsentationsformer. Variationen i opgaveformerne og forskellige typer af svarmuligheder styrker elevernes begrebsopbygning og faglighed.

Kort og godt om GeometriFessor

Vi har bygget GeometriFessor op omkring GeoGebra og udvalgt forskellige funktioner af det dynamiske værktøj til opgaverne. Vi har tilsat højtlæsning og videolektioner i undervisningsforløbene, så eleverne nemt kan få hjælp, når de skal løse opgaverne.

Derudover indeholder GeometriFessor:

Det kan du med GeometriFessor

pige

Målrette undervisningen

Du kan nemt sætte dine elever i gang med at arbejde selvstændigt og målrette undervisningen ved at tildele den enkelte elev opgaver, som passer til elevens niveau.

tid-13

Spare rettetid

Portalen retter opgaverne automatisk og giver eleverne feedback med det samme. Det betyder sparet rettetid, som du i stedet kan bruge til at støtte op om eleverne.

Følge live-statistik

Du kan planlægge indhold for hele dit hold eller klasse og ved at følge live-statistikken fra Lærerværelset, kan du se, hvordan eleverne klarer sig, mens de løser opgaverne.

indblik

Indsigt i elevens arbejde

Du får indsigt i den enkelte elevs besvarelse af opgaverne og kan se den løsningsstrategi, eleven har anvendt i arbejdet med opgaven.

Interaktive opgaver skaber større forståelse

De mange interaktive opgaver i GeometriFessor lader eleverne gå på opdagelse i matematikken, når de skal undersøge, konstruere, indstille, aflæse og besvare spørgsmål.

Blandingen af åbne, stillede opgaver og det visuelle udtryk fra GeoGebra, som eleverne selv kan konstruere løsninger i, gør matematikken mere håndgribelig. Det betyder også, at værktøjet har potentiale til at give især de visuelle og taktile elever et stort læringsudbytte.

Vores erfaring er imidlertid, at en undersøgende tilgang ofte vil resultere i, at eleverne får en større forståelse for det, de arbejder med. Netop det giver GeometriFessor med sine mange interaktive opgaver rig mulighed for.

Få et smugkig i hvordan du arbejder med GeometriFessor

Afspil video
Afspil video

Få en 30 dages prøveperiode

Udfyld og vælg, hvad du ønsker en prøveperiode på.
Så kontakter vi dig hurtigst muligt og senest inden for 2 hverdage.

Vær opmærksom på, at en prøveperiode KUN er relevant for dig, der er matematiklærer eller anden fagperson. Er du elev eller forælder, henviser vi til, at du tager kontakt til skolens matematiklærer.

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev, FessorsFokus, hvor du får tips samt ny viden om indhold og funktioner på MatematikFessor, tilbud og faglig inspiration til din matematikundervisning. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.