FessorLøbet forener matematik
med leg og bevægelse

FessorLøbet er for elever på alle klassetrin i grundskolen. Det kombinerer bevægelse og leg med matematikopgaver inden for blandt andet den matematisk-logiske genre, regneopgaver og billedopgaver.

Det følger med FessorLøbet

Med FessorLøbet har eleverne mulighed for at få et sjovt og motiverende afbræk fra den almindelige undervisning. Det gør brug af både det fysiske læringsrum og den digitale verdens muligheder.

Løbet består af en gratis app og 15 forskellige poster af konturskårne Fessor-figurer. De er ca. 30 cm. høje og kommer i en sort taske, så det er nemt at tage dem med rundt på skolen.

Figurerne har hver sin unikke QR-kode, som eleverne scanner med deres mobil eller tablet. Herefter får de et spørgsmål tilpasset det valgte klassetrin.

Spørgsmålene varierer desuden fra uge til uge, så eleverne vil få udfordrende opgaver gennem hele skoleåret.

FessorLøbets mange muligheder

Tilpas selv niveauet

Du har som lærer mulighed for selv at vælge, hvilket klassetrin dine elever skal have opgaver på. Så er løbet både sjovt for de matematisk udfordrede elever og de fagligt stærke elever.

Varier antal poster

Du kan vælge mellem 5, 10 eller 15 poster afhængigt af, hvor lang tid I vil bruge på løbet, og hvor mange opgaver eleverne skal løse. Posterne kan desuden både bruges udenfor og indenfor.

På tid og højtlæsning

Uret i appen kan bruges som et ekstra konkurrenceelement, hvor eleverne kan dyste om, hvem der er hurtigst færdig. Appen har desuden en højtlæsningsfunktion, så alle kan være med.

Individuelt eller i grupper

Det kræver kun en tablet eller smartphone at deltage i løbet, så eleverne kan gennemføre det på egen hånd eller i grupper. Vi anbefaler max. 3 personer, så alle kan se skærmen.

FessorLøbet er sjovt for eleverne og let for enhver lærer at organisere. Det er et fint supplement til vores ”udematematik”, der også kan bruges inden døre.

Jim Karlstrøm Jensen, Matematikvejleder og -lærer, Hundested Skole

Pris på FessorLøbet

Har du spørgsmål til FessorLøbet, eller er du interesseret i at høre mere om rabatmuligheder ved køb af mere end ét løb, kan du kontakte salgskoordinator Hanne Madsen på tlf. (+45) 26 82 19 99 eller e-mail hanne@edulab.dk.
Hun vil se frem til at høre fra dig.

4.495,-

FessorLøbet app

15 Fessor-figurer
30 cm høje
Tåler alt slags vejr
Unik QR-kode på hver figur

Lærervejledning

Prisen er ex. moms og fragt

Måske er det her også relevant for dig?