FessorLøbet forener matematik med leg og bevægelse

FessorLøbet er for elever på alle klassetrin i grundskolen. Det kombinerer bevægelse og leg med matematikopgaver inden for blandt andet den matematisk-logiske genre, regneopgaver og billedopgaver.

Det følger med FessorLøbet

Med FessorLøbet har eleverne mulighed for at få et sjovt og motiverende afbræk fra den almindelige undervisning. Det gør brug af både det fysiske læringsrum og den digitale verdens muligheder.

Afspil video

FessorLøbets mange muligheder

Tilpas selv niveauet

Du har som lærer mulighed for selv at vælge, hvilket klassetrin dine elever skal have opgaver på. Så er løbet både sjovt for de matematisk udfordrede elever og de fagligt stærke elever.

iphonetime

På tid og højtlæsning

Uret i appen kan bruges som et ekstra konkurrenceelement, hvor eleverne kan dyste om, hvem der er hurtigst færdig. Appen har desuden en højtlæsningsfunktion, så alle kan være med.

fessorloebet2

Varier antal poster

Du kan vælge mellem 5, 10 eller 15 poster afhængigt af, hvor lang tid I vil bruge på løbet, og hvor mange opgaver eleverne skal løse. Posterne kan desuden både bruges udenfor og indenfor.

GRUPPE

Individuelt eller i grupper

Det kræver kun en tablet eller smartphone at deltage i løbet, så eleverne kan gennemføre det på egen hånd eller i grupper. Vi anbefaler max. 3 personer, så alle kan se skærmen.

FessorLøbets lærervejledning

Materiale til print

  •  
JULETILBUD

Bestil FessorLøbet

Det er Hanne, du skal kontakte, hvis du ønsker at bestille et FessorLøbet. Det er også Hanne, der kan svare på, hvilke rabatmuligheder du kan opnå ved køb af flere FessorLøbet.

Udfyld formularen herunder eller kontakt Hanne direkte:

4.495 kr pr. stk.
  • 15 Fessor-figurer
  • Lærervejledning
  • FessorLøbet app

HANNE MADSEN

Salgskoordinator