FessorAmbassadør

Vi søger FessorAmbassadører

Brænder du for matematikken, og er du flittig bruger af MatematikFessor?
Så er jobbet som FessorAmbassadør måske noget for dig.

Vi er altid på udkig efter matematiklærere, der er rutinerede brugere af MatematikFessor og har lyst til at gøre en forskel for kolleger i deres nærområde.

Hvad er en FessorAmbassadør?

En FessorAmbassadør er en lærer, der er superbruger af MatematikFessor og har lyst til at dele ud af sin viden. Som FessorAmbassadør tager du ud og præsenterer MatematikFessor for nye brugere, holder kurser og skaber relationer til kommende superbrugere. Du lytter til feedback og giver os idéer til nye tiltag og forbedringer og er således med til at gøre portalen endnu bedre.

matematikloeft

1. step

Du bliver kontaktet af en markedskonsulent, hvor I aftaler dato og tid for, hvornår du skal holde et kursus for os. Der vil typisk være 1-2 kurser om måneden.

matematikloeft

2. step

Du tager ud på skolen og holder oplæg for matematiklærerne og hjælper dem godt på vej til at bruge MatematikFessor og portalens mange funktioner.

matematikloeft

3. step

Når du har været afsted, har vi brug for din feedback. Det er vigtigt for os at høre om, hvordan det er gået, da vi værdsætter dialogen med matematiklærerne.

Hvem er du?

Du bruger MatematikFessor til at planlægge og differentiere din undervisning og føler dig hjemme i portalens funktioner. Du skal have lyst til at give dine fagfæller indblik i de mange fordele, der er ved at koble MatematikFessor på den daglige undervisning.

– og hvad forventer vi af dig?

Du brænder for faget, for at formidle det og for at gøre alle børn bedre til matematik uanset alder, evne og baggrund. Nøjagtig som vi selv gør det.

Dit job er at tage ud på skoler, hvor du præsenterer MatematikFessor, og holde kurser én, måske to gange om måneden á 2-3 timers varighed. Kurserne finder normalt sted om eftermiddagen og undervejs får deltagerne tid til at afprøve portalens funktioner, så alle går hjem med noget konkret, de kan arbejde videre med.

Hør mere om jobbet

Hvis du vil høre mere om jobbet som FessorAmbassadør, kan du kontakte Line.
Hun ser frem til at høre fra dig.

LINE HOLM CHRISTOFFERSEN

Salgschef