MatematikFessor

Har I spørgsmål til jeres abonnement, eller overvejer I at tegne abonnement, så kan I ringe eller skrive til vores salgsteam.

Vi tilbyder gratis, uforpligtende prøveperiode og gratis præsentation af MatematikFessor.dk for skolerne i jeres kommune, så I får de bedste forudsætninger for at komme godt i gang.

I kan også skrive eller ringe til Supporten, hvis I har spørgsmål til brugen af MatematikFessor.dk.

EduLab Support

(+45) 88 82 66 77
support@edulab.dk
Hverdage kl. 08-15

Salg

Skriv til salg@edulab.dk
eller kontakt vores sælgere direkte her.

Presse

Hvis du som journalist gerne vil vide mere om det arbejde, vi laver, er du velkommen til at kontakte stifter og direktør Kasper Holst Hansen. Det gælder også, hvis du har spørgsmål omkring vores arbejdsområder eller har brug for baggrundsviden til en artikel eller et indslag.

Vi kan blandt andet besvare spørgsmål om

  • Digital udvikling og undervisningsmiljø
  • Danske børns regnefærdigheder
  • Digital undervisning og dets fordele

Kontakt

Download billeder til fri redaktionel brug

 

Bruger du et billede, skal du gerne kreditere det til “EduLab.dk”.

Kort om EduLab

”Vi vil gøre verdens børn bedre til matematik!”. Det er devisen, som EduLab arbejder ud fra. Vi har eksisteret siden 2006, og gennem årene har vi oparbejdet stor viden om danske børns regnefærdigheder og den generelle udvikling inden for matematik i Danmark.

Vi samarbejder med en lang række forskningsinstitutioner om at lave de bedst mulige produkter. Vores mest kendte produkt er MatematikFessor.dk, som 75 pct. af grundskolerne i Danmark benytter. Herigennem har børnene adgang til millioner af matematiske, digitale udfordringer, som tilpasser sig børnenes aktuelle niveau. Ved hjælp af blandt andet gamification stimulerer og belønner ’Fessor’ børnene, så de bliver bedre til matematik.

Er du interesseret i at læse flere artikler, så klik her