MatematikForAlle.dk

Vi vil altid gerne hjælpe dit barn med at få de bedste forudsætninger inden for matematikfaget. Derfor kan du som forælder købe abonnement til MatematikForAlle.dk, hvor du let kan få dit barn i gang med matematiktræningen.

Læs mere på MatematikForAlle.dk

MatematikBlog.dk

Vi har skabt en platform for sjov og læring, hvor alle familier kan få lov til at tage del i legen. Vi ønsker at skabe rammerne for en hyggestund med familien i en travl hverdag med udgangspunkt i tallenes og matematikkens verden. Vi kalder det matematik i forklædning, med stimulerende opgaver, ideer og aktiviteter, så børn lærer uden at lægge mærke til det.

Familier kan også følge MatematikBlog på Facebook, så de altid er opdateret på, hvad der sker på bloggen.

Læs mere på MatematikBlog.dk

MatematikShop.dk

På MatematikShoppen kan du få matematikken ind i hverdagen på en sjov og kreativ måde. Du kan købe produkter og abonnementer, som passer til dig og dit barns behov.

Fessors hæfter gør det sjovt og enkelt for børn i alderen 4 til 7 år at stifte bekendtskab med matematikken. Hæfterne er selvforklarende med opgaver, som er lette for barnet selv at gå til. Opgaverne er udviklet af professionelle fagfolk med sans for at lave matematik i forklædning, hvor børn lærer, imens de har det sjovt. Hæfterne er ideelle at bruge både i hjemmet og på farten.

Læs mere på MatematikShop.dk

MatMusik

Med MatMusik-appen kan dit barn lære og træne tabellerne fra 1 til 10 på en sjov og rytmisk måde. Ud over de 10 tabelsange indeholder MatMusik også 20 sange om matematiske begreber – alt fra lige og ulige tal til de fire regnearter berøres på en musikalsk og lettilgængelig måde. MatMusik er et afvekslende alternativ til de gængse remser og er let at gå til selv for de yngste, da appen er bygget op omkring farver og illustrationer.